ETC International

Loading...

Despre Noi

Despre Noi

Ce reprezinta de fapt SC ETC INTERNATIONAL SRL? 

Vom incerca in cele ce urmeaza sa va deschidem cateva usi pe care sunt marcate insemnele Staff Only.

Manageri calificati si prietenosi din cadrul departamentului de vanzari, care va vor furniza toate informatiile necesare si va vor ajuta sa alegeti componentele necesare pentru afacerea dumneavoastra.

Depozitarea materialelor se face in spatii inchise, conform informatiilor standardelor producatorului.

Din punct de vedere al asistentei tehnice, aveti sprijinul nostru pentru utilajele cumparate de la noi, dar si pentru lucrarile efectuate pe materialele pe care le importam si comercializam.

Productia este dezvoltata pe materiale printate indoor si outdoor, pe diverse suporturi si latimi, frezarea si gravura diverselor obiecte si materiale.

UTILAJE GRAVURA:

ETC INTERNATIONAL poate acoperi o gama variata de servicii, printre care debitare si gravare pe router mecanic, debitare si gravare laser, sublimare, completand cu: servicii de taiere pe ghilotina a aluminiului, in diverse forme pentru colturi, valtuire etc.

Utilajele de care dispunem sunt:

Router mecanic CNC, model SUDA SD2030.

Routerul mecanic SD2030 se utilizeaza pentru taierea si gravarea in format mare, pentru trasarea materialelor, pentru decuparea de litere sau alte obiecte volumetrice.

Pentru a grava sau a taia cu routerul CNC, sunt necesare fisiere vectoriale, de preferat format cdr.

Dimensiunile mesei de lucru sunt 2000 x 3000 mm.

Materialele care se pot debita sunt: plexiglas, PVC, plastic ABS, forex, lemn, MDF, placaj, aluminiu compozit, alama, inox, si alte tipuri de metale, dibond, alucubond etc.

Frezele cu care debitam sau gravam sunt variate, in functie de grosimea si tipul materialului prelucrat.Laser Epilog: dimensiunea mesei de lucru este de 900 x 600 mm.

Se utilizeaza in mod special pentru personalizarea obiectelor promotionale, dar si pentru decuparea diverselor materiale in diverse forme.

Ca si debitarea pe routerul mecanic, debitarea laser se face urmand un desen vectorial. Pentru personalizare prin fotogravura se folosesc fisiere tip .bmp, grayscale, 8 biti.

Materialele care pot fi personalizate: plexiglas, plastic ABS pentru laser, lemn, MDF, aluminiu, inox si alte tipuri de metale folosind substanta de contrast, piele naturala sau sintetica, sticla, oglinda, textile din fibra naturala (bbc - spre exemplu jeans).

Putem decupa pe laser plexiglas, plastic ABS, placaj, piele.