ETC International

Loading...

Gravura Laser

Gravura Laser

Gravura Laser Gravura laser este una din cele mai inalte tehnologii avansate progresiv avand posibilitatea de inscriptionare a imaginii pe diferite materiale.
Aceasta metoda de inscriptionare executata cu ajutorul laserului se caracterizeaza prin inalta rezistenta la stergere si posibilitatea punerii imaginilor complicate pe orice suprafata si aproape pe orice forma.

Posibilitatile de gravura laser sunt foarte vaste, iar explicatia cresterii popularitatii acestei metode este data de urmatoarele avantaje: 
- durata de viata mare
- in timp ce alte imagini care au fost prezentate prin alte metode (tipar, serigrafie etc.) se degradeaza intr-un timp scurt, cele care au utilizat metoda laser se strica doar daca materialul pe care a fost gravat este depreciat.
- precizia si aparenta vizuala. Calitatea gravurii depinde si de calitatea desenului - laserul avand o raza fina permite gravarea unor detalii mici.
- desenele si textele pot fi gravate pe orice suprafata
- obiectul ce va fi gravat nu se incinge, nu are nevoie de fixare, asadar nu poate fi deformat sau stricat in timpul gravarii.
- considerand calitatile enumerate mai sus, acest utilaj poate inscriptiona cantitati mari de obiecte, cu costuri de productie mici.
Rezolutia gravurii este de pana la 1200 dpi. Utilajul poate face nu doar gravari, ci si decupare pe orice forma - spre exemplu litere volumetrice sau placute semnalistica.

Cu ajutorul laserului se pot face nu doar inscriptionari in domeniul publicitar, ci si personalizarea cu scop antifurt a unor obiecte precum oglinzile de masina sau personalizari unicat. De asemenea, pot fi marcate: data, cod de bare, logo pe ambalajul produselor sau chiar si pe produs. Marcajul laser, comparativ cu alte metode de personalizare (spre ex. print, tampografie) este sigur si ecologic.

Pregatirea documentului pentru gravura:
- putem folosi fisiere corel 13, scara 1:1, elementele desenate trebuie sa fie hairline; obiectele desenului trebuie sa fie date weld inainte de a fi gravate, iar curbele inchise.
- in cazul in care logo-ul contine elemente suprapuse in mai multe culori, acestea trebuie desenate la o culoare si date combine.
- textele trebuie sa fie convertite la curbe.

Va propunem servicii de gravura laser pentru care avem un utilaj modern ce poate inscriptiona urmatoarele materiale: lemn, plastic, metal, sticla, piatra, granit, marmura, piele. Puteti personaliza aceste materiale si prin alte tehnologii decat laserul, insa nu cu o la fel de mare durata de viata.

Efectuam gravura pe pahare, sticle, decupam plexiglas, hartie, gravam brelocuri, stickuri, brichete, undite si lansete, orice obiecte din materialele mai sus mentionate.

Articole Asemanatoare

Print UV pe obiecte
Aceasta procedura este posibila datorita utilajului Mimaki UJF3042, care tipareste in plan, cu cerneala UV, avand un format maxim A3. Inaltimea obiectelor…